Këta martirë dhe dëshmorë janë produkt i dhunës sistematike nga Serbia

Këta martirë dhe dëshmorë janë produkt i dhunës sistematike nga Serbia

Presidenti Hashim Thaçi mori pjesë në tubimin kushtuar Ditës së Martirëve në fshatin Korishë të Prizrenit. Presidenti Thaçi Korishën me rrethinë e quajti trevë të rezistencës dhe sakrificës, duke theksuar se martirët e rënë janë produkt i dhunës sistematike nga Serbia. Familjarët e cilësuan si natën më të kobshme, atë të 13 majit të vitit 1999./21Media