Ipet çmimi “Ali Shala” për gazetarin më të mirë sportiv

 Ipet çmimi “Ali Shala” për gazetarin më të mirë sportiv

Shoqata e Gazetarëve Sportivë të Kosovës edhe në këtë fillim viti ashtu si tradicionalisht, ka nderuar dy figura të cmueshme të gazetarisë sportive, Burim Hatipin e Ali Shalën, me organizimin e turneut Burim Hatipi në futboll të voglën dhe dhënien e cmimit Ali Shala, për gazetarët sportivë më të dalluar./21Media