Ilazi: Dëshmorët jetojnë në pafundësi.Jaha: Forcat Serbe nuk arritën ta thyejnë UÇK-në.Kurtaj: Kemal Thaçi i futi tmerrin armikut

Ilazi: Dëshmorët jetojnë në pafundësi.Jaha: Forcat Serbe nuk arritën ta thyejnë UÇK-në.Kurtaj: Kemal Thaçi i futi tmerrin armikut

Në 20 vjetorin e rënies së dëshmorëve Kemal Thaqi e Ekrem Gudaqi si dhe të 13 martirëve të tjerë të komunën së Kaçanikut, u mbajt    akademi përkujtimore.
Me këtë rast u tha se dëshmorët zënë vendin më të merituar në historinë e lavdishme të popullit tonë, pasi ata vulosën me gjak besnikërinë dhe devotshmërinë ndaj atdheut./21Media