Në SHBA nderohet Epopeja e UÇK-së

Loading...

Në SHBA nderohet Epopeja e UÇK-së

Në dekadën e dytë të Epopesë së UÇK-së dhe rënies së komandantit legjendar, Adem Jashari, ish ushtarët e Batalionit Atlantiku, nderuan veprën e UÇK-së , duke vendosur lule tek varret e bashkeluftetareve dhe dëshmorëve Ylli, Agron dhe Mehmet Bytyqi./21Media