Prof.dr.Halimi në Universitet të Prishtinës la gjurmë të pashlyeshme

Prof.dr.Halimi në Universitet të Prishtinës la gjurmë të pashlyeshme

U mbajt mbledhje komemorative  për jetën dhe veprën e profesorit të gjuhës frënge në Universitetin e Prishtinës, Halit Halimi, i cili ndërroi jetë ditë më parë. Kolegë, miq e familjar e përkujtuan me fjalët më të zgjedhura./21Media