Njeri nga ta ka pësuar lëndime të lehta

Njeri nga ta ka pësuar lëndime të lehta

Një grup i të rinjve në komunën e Mitrovicës janë përfshirë në një përleshje në oborrin e një shkolle dhe njeri nga ta ka mbetur i lënduar. Policia bënë të ditur se kanë identifikuar dhe arrestuar 4 persona por nuk ka dhënë detaje për arsyet e përleshjes./21Media