Buxhovi: 7 shtatori, ditëlindja e Kosovës, kurse gjenerata e re të marrë përgjegjësi për vendin

Buxhovi: 7 shtatori, ditëlindja e Kosovës, kurse gjenerata e re të marrë përgjegjësi për vendin

Pas suksesit me veprat “Kosova” që pasqyruan histrinë e Kosovës ndër shekuj, në disa vëllime, tashmë historiani Jusuf Buxhovi ka promovuar tri vëllimet e fundit të kësaj vepre. Librat “Kosova” 6, 7 dhe 8, u promovuan në kudaër të Panairit Vjeshtor të Librit “AAB 2018”.

Në bashkëbisedim me studentët, autori ka dhënë porosi për të rinjtë, që ta marrin në dorë fatin dhe të ardhmen e vendit./21Media