Marrëveshje bashkëpunimi midis OEK dhe KPK-së

Loading...

Marrëveshje bashkëpunimi midis OEK dhe KPK-së

Me qëllim të rritjes të eksportit dhe fuqizimit të zonave ekonomike,  Oda Ekonomike e Kosovës ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Klubin e Prodhuesve të Kosovës./21Media