Nga përplasja e anijeve nuk ka viktima dhe as rrezik për rrjedhje të naftës

Nga përplasja e anijeve nuk ka viktima dhe as rrezik për rrjedhje të naftës

Një anije cisternë e naftës dhe një anije e madhe mallrash, u përplas sot në ngushticën e Dover, mes Britanisë së Madhe dhe Francës.

Siç raportojnë mediat franceze, nga përplasja e anijeve nuk ka viktima dhe as rrezik për rrjedhje të naftës, dhe të dyja anijet do të mund të lundrojnë.

Zyrtarët lokal njoftuan se përplasja e dy anijeve me flamurin e Hong Kongut, ndodhi gjatë natës, 32 kilometra nga porti francez Dunkirk,