NISMA: VV po e kërcënon stafin vëzhgues në QNR.-Krasniqi: Vëzhguesit e NISMES po ngacmojnë seksualisht zyrtarët në QNR

NISMA: VV po e kërcënon stafin vëzhgues në QNR.-Krasniqi: Vëzhguesit e NISMES po ngacmojnë seksualisht zyrtarët në QNR

Rinumërimi i kutive të votimit ka përplasur Nismës Socialdemokrate dhe Vetëvendosjen. Zyrtarët e këtyre dy partive kanë akuzuar njëra tjetrën se po tentojnë ta prishin procesin e rinumërimit në Qendër të Numërimit dhe Rezultateve./21Media