Kadriu: Shpresoj që kosovarët ta gjejnë veten në brendet Perry Ellis

Kadriu: Shpresoj që kosovarët ta gjejnë veten në brendet Perry Ellis

Brendet e njohura amerikane Perry Ellis, Perry Ellis America dhe Original Penguin më në fund janë në dispozicion për qytetarët e Kosovës. Krejt kjo falë bashkëpunimit të Emporium me Perry Ellis International, të cilët kanë hapur dyqanin e parë në Kosovë./21Media