Sot u mbajt provimi

Sot u mbajt provimi

Ministria e Drejtësisë, Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka hapur konkurs për 70 vende të lira për punë si oficerë në burgun e Gjilanit.

Provimi u mbajt sot prej orës 10:00 në Falultetin Juridik dhe Ekonomik.

Edhe pse ishin vetë 70 vende, provimit iu nënshtruan mbi 5 mijë kandidatë./21Media