Këto shenja tregojnë që jeni më të mençur se që ju e dini

Këto shenja tregojnë që jeni më të mençur se që ju e dini

Një numër karakteristikash janë të lidhura me zgjuarsinë, por disa prej tyre tregojnë më shumë se një person është inteligjent.

Sipas “Business Insider”, janë gjithsej pesë shenja që tregojnë nivelin e inteligjencës, përcjell rtv21.v

Jeni liberalë

You're open-minded

Njerëzit me pikëpamje politike liberale thuhet se kanë nivele më të larta të inteligjencës. Arsyetimi është se bindjet liberale shkojnë kundër instinkteve evolucionare dhe kjo do të thotë që ju mund t’i mposhtni instinktet me intelekt.

Jeni vetmitarë

You like your own company

Sipas studimeve, sa më shumë që njerëzit inteligjentë të shoqërohen me miqtë e tyre, aq më pak të kënaqur ndihen me jetën.

Flini vonë

You're a night owl

Mund të mos jetë e dobishme për karrierën, shkollën ose shumë gjëra të tjera në jetë, por një studim sugjeron që njerëzit inteligjentë kanë më shumë gjasa të bëjnë një lëvizje jo dhe aq të zgjuar: të flenë dhe të zgjohen vonë.

Jeni përtacë

You procrastinate a lot

Njerëzit inteligjenti shijojnë më shumë të menduarin sesi të “vepruarin”.

Keni vuajtur nga ndonjë sëmundje mendore

Image result for bipolar

Kërkimet tregojnë se një IQ më i lartë gjatë fëmijërisë është i lidhur me tiparet e çrregullimit bipolar. Njerëzit e zgjuar janë gjithashtu më të prirur ndaj ankthit./21Media