Atmosferë fantastike në programin festiv me muzikë dhe tradita shqiptare

Atmosferë fantastike në programin festiv me muzikë dhe tradita shqiptare

Në xhirimet e programit festiv të RTV 21 Naim Krasniqi ka përgatitur një program fantastik, duke kombinuar muzikën me traditat. Një pikë interesante që do të jetë në programin festiv këtë vit, është edhe kanagjeqi i improvizuar,shkrun rtv21.tv

Artistet këndojnë përderisa tek nusja zhvillohet rituali i kënës, shkruan rtv21.tv Kjo është vetëm njëra ndër pikat interesante që janë përgatitur këtë vit në kuadër të programit festiv 2018, në RTV 21./21Media