Në vitin 2019 u asgjësuan mbi 120 tonë mish

Në vitin 2019 u asgjësuan mbi 120 tonë mish

Në fokus të intevistës së këtij edicioni, është puna e Agjencisë së ushqimit dhe veterinës gjatë vitit të kaluar, me shefin e së cilës, Valdet Gjinoci, ka biseduar kolegu, Bahtir Cakolli./21Media