Çdo kryevepër mini zgjati 24 orë për të krijuar

Çdo kryevepër mini zgjati 24 orë për të krijuar

Kryeveprat më të fundit të Hasan Kale, i cili krijoi art në kokoshka janë frymëzim nga filmat e tij të preferuar.

Çdo vepër e tij në kokoshka frymëzohet nga filmat modernë dhe klasikë të cilët tani mund të shikohen më në detaje se kurrë më parë. Nga lufta fitore e Rocky-t kundër Apollo Creed për Don Vito Corleone në rendin e hapjes së The Godfather, të gjitha këto dhe më shumë mund të shijohen në katër herë më shumë detaje për herë të parë.

Në kokoshka gjithashtu u përfshinë skena nga Ghostbusters klasike, Ura në lumin Kwai, Spider-Man 2, Kumbari, Rocky dhe X-Men: Apocalypse, transmeton rtv21.tv.

Çdo kryevepër mini zgjati 24 orë për të krijuar duke përdorur vetëm brushat më të mira për t’i sjellë këto skena në jetë në formë mikroskopike.

Pavarësisht nëse jeni një krijues i filmit ose një njohës arti, ndërlikimet akute të punës së Kale tregojnë talentin e tij mbresëlënës./21Media