Çmimi i një pjate të tilë është 12 cent

Çmimi i një pjate të tilë është 12 cent

Kompania “Leaf Republic” ka nxjerrë në shitje pjatat të punara 100% nga gjethet natyrale, të qepura së bashku me fibrat e gjetheve të palmës.

Pjatat janë të përshtatshme për piknik dhe qëllimi është që ambienti mos të ndotet nga plastika.

Çmimi i një pjate të tilë është 12 cent. /21Media