103 vjeçarja thotë se ndihet mirë me shëndet

103 vjeçarja thotë se ndihet mirë me shëndet

Zela Rexhepi, nga fshati Svircë e Medvegjës, festoi 103 vjetorin e lindjes. Ajo tash jeton në fshatin Sofali të Prishtinës dhe ndihet mirë me shëndet. Ka pesë vajza e 20 nipa e mbesa. Thotë se është ushqyer me bukë misri dhe qumësht.(Teksti: Bahtir Cakolli, Kamera: Sahit Troshupa)./21Media