Filmi po vjen pas serive televizive, që përfunduan në vitin 2013

Filmi po vjen pas serive televizive, që përfunduan në vitin 2013

Krijuesi i filmit “Breaking Bad”, Vince Gilligan është duke punuar në filmin 2-orësh.”Breaking Bad” po vjen pas pesë vjetëve prej kur përfunduan seritë televizive të “Breaking Bad”, në vitin 2013.

The Albuquerque Journal, në Meksikë thotë se filmi do të fillojë në Albuquerque, aty ku edhe u incizuan seritë origjinale këtë muaj.

Projekti do të mbajë titullin Greenbier, dhe do të trajtojë ngjarjen e ikjes së një personi të kindnapuar dhe që kërkon liri.

Detajet tjera janë të pakta, përfshirë këtu nëse Bryan Cranston, Aaron Paul ose aktorët e tjerë të televizionit do të marrin pjesë. Ende nuk dihet nëse filmi do të jetë premierë në kinema apo televizion./21Media