Qalaj: Ky ushtrim tregon se si funksionon Policia e Kosovës

Qalaj: Ky ushtrim tregon se si funksionon Policia e Kosovës

Ndërsa në kampin e Vrellës, njësitet speciale të Policisë së Kosovës,  demonstruan kapacitetet teknike dhe profesionale në raste të intervenimit në situata të ndryshme të rrezikut. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj tha se ky ushtrim tregon funksionin e Policisë së Kosovës./21Media