Qalaj: Ka qenë vit i suksesshëm, kemi zvogëluar krimin.-Ahmeti: Kemi pas ulje të veprave penale.-Shillova: Kemi rritje të veprave penale që lidhen me korrupsion dhe fajde

Qalaj: Ka qenë vit i suksesshëm, kemi zvogëluar krimin.-Ahmeti: Kemi pas ulje të veprave penale.-Shillova: Kemi rritje të veprave penale që lidhen me korrupsion dhe fajde

Policia e Kosovës e konsideron të suksesshëm për këtë institucion vitin 2019, pasi që ka pasur më pak vepra penale, vrasje dhe vjedhje edhepse ka pasur rritje të krimeve ekonomike./21Media