Aksion për automjete të pa doganuara

Loading...

Aksion për automjete të pa doganuara

Policia e Kosovës, në bashkëpunim me Doganën e Kosovës ka organizuar një plan për automjete që nuk respektojnë procedurat doganore. Pati 11 konfiskime te automjeteve dhe qindra gjoba. Realizimi i planit është duke vazhduar./21Media