Shkak i evakuimit është një valixhe e dyshimt

Shkak i evakuimit është një valixhe e dyshimt

Policia daneze ka evakuuar dhe bllokuar terminalet në dy aeroporte në Kopenhagë herët në mëngjes për shkak të një valixheje të dyshimtë, bëjnë të ditur sot zyrtarë të Policisë së aeroportit.

Terminalet edhe më tutje janë të mbyllur, ndërsa policia po heton valixhen e dyshimtë, thuhet në llogarinë e aeroportit në Twitter, transmeton AFP.