Si arsyetohet Policia për rastin e vrasjes në Brekoc të Gjakovës?

 Si arsyetohet Policia për rastin e vrasjes në Brekoc të Gjakovës?

Ndërkohë në një konferencë për media Policia e Kosovës bashkë me zyrtarë të Prokurorisë së Gjakovës kanë sqaruar rastin e vrasjes së Valbona Markut dhe të bijës së sajë, më 7 gusht në Brekoc të Gjakovës. Policia është arsyetuar se viktima nuk ka kërkuar mbrojtje, por ka raportuar ‘’kanosje’’ nga bashkëshorti./21Media