Zvicër (1577), janë botuar portretet e rralla të Gjergj Kastriotit, Pirros së Epirit dhe Aleksandrit të Madh

Zvicër (1577), janë botuar portretet e rralla të Gjergj Kastriotit, Pirros së Epirit dhe Aleksandrit të Madh

Dars (Klos), Mat – Albania », sjelle portretet autentike* të Gjergj Kastriotit, Pirros së Epirit dhe Aleksandrit të Madh, të marra në veprën « Eloges de Paul Jove** » nga Theobalde Müller de Marbourg (Theobaldum Müller von Marpurck) dhe të botuara në vitin 1577 nga Pietro Perna (1520 – 1582) në Bazel të Zvicrës.