Kosova mëson rivalët për “Botërorin” 2019

Kosova mëson rivalët për “Botërorin” 2019

Në selinë e EHF-it para disa çastesh u bë hedhja e shortit për kualifikimet e Kampionatit Botëror të vitit 2019 në hendboll, dhe në këto kualifikime do te jetë pjesëmarrëse edhe Kombëtarja e Kosovës e cila do të bënë gara me Kombëtaret e Portugalisë, Polonisë dhe Qipros si pjesë e grupit të 4-të.

Dy ndeshje për kualifikime do të zhvillohen në muajin nëntor 2017 (më 25/26 dhe 28/29) dhe 4 ndeshje zhvillohen gjatë muajit janar 2018 ( 3/4, 6/7, 10/11 dhe 13/14 janar), dhe tani mbetet te Përzgjedhësi Taip Ramadani të harton strategjinë që Kosova te ketë paraqitje sa ma të mirë, pse jo ndoshta edhe te befason, edhe përkundër rivalëve shumë të fort siç janë Polonia dhe Portugalia.