Mungoi regjisori i shfaqjes Bekim Lumi- ishte në gjendje jo të mirë shëndetësore

Mungoi regjisori i shfaqjes Bekim Lumi- ishte në gjendje jo të mirë shëndetësore

Ne Teatrin Kombëtar te Kosovës, u dha premiera e shfaqjes  “Arturo Ui” e regjisorit Bekim Lumi. Për të parë këtë shfaqje ulëset dhe hapësira e teatrit dukej sikur nuk mjaftonin por vendi i rezervuar për regjisorin Bekim Lumi mbeti bosh sepse ai e kishte të pa mundur të ishte prezent për shkak të gjendjes së tij shëndetësorë.  Shfaqja  “Arturo Ui” nuk do të ketë repriza./21Media