Filmi ka për mision promovonin e Tropojës dhe traditave të tropojanëve

Filmi ka për mision promovonin e Tropojës dhe traditave të tropojanëve

Filmi i shumë diskutuar “I love Tropoja” tashmë ka filluar të shfaqet edhe në kinematë kosovare. Në premierën e filmit në Prishtinë interesimi i publikut ishte i madh. Kasta e këtij filmi thanë se i gjithë projekti ka qenë një përvojë e jashtëzakonshme përderisa folën edhe për kritikat që ka as filmi./21Media