Bisedë me aktorin Halil BUDAKOVA

Bisedë me aktorin Halil BUDAKOVA

Një film italo-kosovar i realizuar në Kosovë nga shtëpia filmike “HH Kosova Film” është shfaqur premierë në Prishtinë. Dramë/aksion është titulli i këtij filmi të bërë me regji të italianit Domiciano Kristofaro. Producent i këtij filmi është Halil Budakova, i cili pokështu e luan Makbethin në këtë film të inspiruar nga tragjedia e famshme e Shekspirit. Gazetari Lorik Bakija, ka zhvilluar sonte një bisedë me producentin dhe aktorin Halil Budakova./21Media