“The Darkest Minds” premierë me 3 gusht

Loading...

“The Darkest Minds” premierë me 3 gusht

“The Darkest Minds” është titulli i një filmi që do të fillojë të shfaqet nëpër kinema që nga 3 gushti.

Ky është film fanta-shkencë/triller dhe zgjatë një orë e 45 minuta.

Regjinë e ka bërë Xhenifer Ju Nellson.

Rrëfen për një botë të sulmuar nga një virus, i cili manifestohet te adoleshentët duke iu dhënë superfuqi. Gjithkush nën moshën 18 vjecçre është i frikësuar nga të moshuarit, sepse i mbledhin në kampe deri sa të gjendet zgjidhja. Por, një grup adoleshentësh nuk pajtohet dhe rezistojnë deri sa ta marrin nën kontroll të ardhmen.

Duke pritur premierën e këtij filmi, le të kënaqemi me trajlerin e tij. /21Media