Oda Ekonomike pret në takim ministrat

Oda Ekonomike pret në takim ministrat

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi priti në takime të ndara ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasanin si dhe ministrin e Inovacionit Besim Beqaj.

Me këtë rast Rukiqi tha se me ndihmën e premtuar nga të dy ministrat shpreson që edhe zhvillimi i tregut vendor do të jetë më konkurrues pasi edhe politikat e tyre janë të lidhura direkt me zhvillimin e sektorit privat./21Media