Haradinaj nesër thërret kabinetin qeveritarë.-Bakija: Kur kryeministri jep dorëheqje, qeveria bije.Kurti: Thirrja e mbledhjes së Qeverisë është e gabueshme.-Bakija: Për shpërbërjen e kuvendit nevojiten vota e 2/3 të deputetëve

Haradinaj nesër thërret kabinetin qeveritarë.-Bakija: Kur kryeministri jep dorëheqje, qeveria bije.Kurti: Thirrja e mbledhjes së Qeverisë është e gabueshme.-Bakija: Për shpërbërjen e kuvendit nevojiten vota e 2/3 të deputetëve

Zyra e Presidentit,  ka paralajmëruar se presidenti  gjatë javës së ardhshme do të filloj konsultimet me partitë politike pas dorëheqjes së Ramush Haradinajt nga posti i kryemistrit.  Njohës të çështjeve ligjore e quajnë  veprim të çuditshëm zvarritjen e veprimit të presidentit dhe shtyerjen e konsultave për javën tjetër.
Ndërkohë edhe pse në dorëheqje, Haradinja nesër mbledh kabinetin qeveritar./21Media