Nitaj: Jemi brenda afatit ligjor për krijimin e qeverisë

Nitaj: Jemi brenda afatit ligjor për krijimin e qeverisë

Presidenti Hashim Thaci ende s’ka vendosur për seancën konstituive. Nuk epen detaje për mos caktimin e datës. Në AAK shprehin bindjen se kjo seancë do të thirret këtë javë. Vetëvendosje dhe LDK drejtuan akuza se presidenti po e zvarrit qëllimshëm seancën e Kuvendit./21Media