Me ambasadorët dhe shefat e zyrave ndërkombëtare Thaçi diskutoi për Samitin e Berlinit

Me ambasadorët dhe shefat e zyrave ndërkombëtare Thaçi diskutoi për Samitin e Berlinit

Presidenti Hashim Thaçi, takoi ambasadorët dhe shefat e zyrave dhe misioneve ndërkombëtare në Prishtinë, për të ndarë opinionet nga takimi i Berlinit dhe pritjet për takimin që do të mbahet në Paris. Duke kërkuar unitet ndërkombëtar për Kosovën, Presidenti Thaçi tha se e ka mirëpritur kthimin e vëmendjes së Gjermanisë dhe Francës në çështjet e Ballkanit Perëndimor, në veçanti në procesin e dialogut në mes të Kosovës dhe Serbisë./21Media