Ka përfunduar pa gola pjesa e parë e ndeshjes mes Fola Esch dhe Prishtinës

Loading...

Ka përfunduar pa gola pjesa e parë e ndeshjes mes Fola Esch dhe Prishtinës

Ky është takimi i parë kualifikues në Ligën e Evropës, ndërsa takimi kthyes do të luhet në Stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë. Fola Esch është nën kampion i Luksemburgut.

Kjo është sfida e parë mes këtyre dy skuadrave, takimi i  kthimit do të mbahet pas 1 jave në Mitrovicë.