Intervistë me Genc Bashotën, drejtor për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të komunës së Prishtinës

Loading...

Intervistë me Genc Bashotën, drejtor për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të komunës së Prishtinës

Në vazhdim ju sjellim një intervistë me drejtorin për Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të komunës së Prishtinës,  Genc Bashota , në të cilën bëhet fjalë për aktivitetet e kësaj drejtorie në planifikim të zhvillimit hapësinor të komunës së Prishtinës e cila shtrihet në një sipërfaqe prej 572 kilometra katrorë dhe paraqet kantierin më të madh ndërtimor të Kosovës.  Kohë  më parë komuna kishte miratuar disa dokumente  bazë për aktivitetet e mëtutjeshme në këtë sferë./21Media