Drejtoria e Inspeksionit në Prishtinë prezanton raportin për muajt e fundit

Drejtoria e Inspeksionit në Prishtinë prezanton raportin për muajt e fundit

Drejtoria e Inspeksionit në Komunën e Prishtinës, bëriu të ditur se janë lëshuar një mori gjobash për ata të cilët nuk i respektojnë vendimet që merr komuna. Në një konferencë për media, kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe drejtori i Inspeksionit, Adonis Tahiri, bënë të ditura paralajmërimet e dënimet që kanë marrë muajt e fundit./21Media

Drejtoria e Inspeksionit në Prishtinë prezanton raportin për muajt e fundit