Qytetaret: Çmimet duhet të përshtaten me kushtet ekonomike që ka Kosova

Qytetaret: Çmimet duhet të përshtaten me kushtet ekonomike që ka Kosova

Qytetarët e Prishtinës vazhdojnë të përballen me mungesë të parkingjeve. Përkundër kësaj, Komuna e Prishtinës nuk ka bërë ndonjë zgjidhje dhe pretendon se këtë problem mund ta eliminoj sadopak duke rritur çmimet e parkingjeve publike. Qytetaret po e kundërshtojnë këtë vendim, duke thënë se çmimet duhet të përshtaten me kushtet ekonomike që ka Kosova.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera- Orhan BYLYKBASH )./21Media