Ahmeti: Projekti do të kushtojë 1 milion euro    

Ahmeti: Projekti do të kushtojë 1 milion euro    

Komuna e Prishtinës ka nisur punimet për rregullimin e kompleksit “Qafa”, e cila parashihet të përfundojë brenda 12 muajve dhe do pasurohet me fusha sportive dhe hapësira të tjera në shërbim të qytetarëve./21Media