Veseli: Qytetarët janë dhunuar, masakruar, dëbuar nga serbët

Veseli: Qytetarët janë dhunuar, masakruar, dëbuar nga serbët

Kryeparlamentari Kadri Veseli, deklaroi se shteti i Kosovës ka kapacitete dhe do t’i arrestojë kriminelët e luftës kudo që janë. Gjatë vizitës që i ka bërë lokacionit ku do të ndërtohet Memoriali i Dëbimit, te Stacioni i trenit në Prishtinë, Veseli premtoi se nuk do të mbetet i lirë asnjë kriminel i luftës./21Media