Kundërshtohet ankandi i komunës për kiosqe.-Ahmeti: Kritere janë të papërballueshme

Kundërshtohet ankandi i komunës për kiosqe.-Ahmeti: Kritere janë të papërballueshme

Pronarët e kiosqeve në Prishtinë mëngjesin e sotëm i kanë zënë derën kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti. Rreth një orë ata kanë protestuar për të kundërshtuar ankandin e komunës për kiosqet e reja në kryeqytet. Sipas tyre kriteret e organeve komunale janë diskriminuese dhe te papërballueshme për bizneset e vogla./21Media