U lansua aplikacioni dhe faqja ajriprishtines.info

U lansua aplikacioni dhe faqja ajriprishtines.info

Sonte në Prishtinë u fol për cilësinë e ajrit. U dhanë të dhëna alarmante për qytetarët që jetojnë në kryeqytetin kosovar. U tha se ndotja e ajrit shkakton më shumë vdekje se sa disa epidemi të nivelit botëror dhe se Prishtina i ka punët keq në këtë aspekt. Në konferencën “Cilësia e ajrit në Prishtinë” u promovua aplikacioni dhe faqja: ajriprishtines.info./21Media