Luksemburgu dhuron 2.3 milionë euro.-Hamza: Nga buxheti i Kosovës janë dhënë 20 milionë euro

Loading...

Luksemburgu dhuron 2.3 milionë euro.-Hamza: Nga buxheti i Kosovës janë dhënë 20 milionë euro

Ministria e Financave dhe Banka Gjermane për Zhvillim nënshkruan marrëveshje për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë prej 2.3 milionë euro, mjete këto të financuara nga qeveria e Luksemburgut./21Media