Rrahmani: Edhe sivjet kryetarin Ahmeti e karakterizon dembelia...

Rrahmani: Edhe sivjet kryetarin Ahmeti e karakterizon dembelia…

Opozita e Kuvendit të Komunës së Prishtinës dhe monitoruesit e punës ëë komunës, nuk kanë kursyer kritika ndaj kreut të kësaj Komune, Shpend Ahmeti, i cili, sipas tyre nuk ka realizuar asnjë projekt të rëndësishëm gjqtëq vitit 2019. Ahmeti i ka kaluar në heshtje këto kritika.