PAN do të merr pjesë në seancë pas 30 minutave

PAN do të merr pjesë në seancë pas 30 minutave

Derisa seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës është ndërprerë për 30 minuta, drejtues të koalicionit PAN i kanë thënë televizionit pubik se do të jenë në seancë pas 30 minutave.

Ndërkohë, deputetët e LAA-it dhe VV-së, si dhe ata të komuniteteve pakicë kanë formuar Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve.