140 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit dhe 550 vjetorit të Skënderbeut

Loading...

140 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit dhe 550 vjetorit të Skënderbeut

Në Prizren, ka filluar punimet Kongresi i parë i Shkrimtarëve Shqiptarë. Kongresi po mbahet më rastin e 140 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit dhe 550 vjetorit i vdekjes së Skënderbeut./21Media