Këngëtari Sedat Kuçi solli audio dhe video album muzikor

Loading...

Këngëtari Sedat Kuçi solli audio dhe video album muzikor

Këngë të kënduara për disa dekada të veprimtarisë muzikore të Sedat Kuçit janë përmbledhur në një audio dhe video album. Në promovimin e këtij albumi në Prizren, që shitet për arsye humanitare, morën pjesë personalitete të njohura të muzikës popullore e qytetare nga Kosova e Shqipëria./21Media