Kurti: Territoret nuk janë mall që bëhen pazare.-Murati: Ridefinimi I kufijve do të sillet paqe mes Kosovës dhe Serbisë

Kurti: Territoret nuk janë mall që bëhen pazare.-Murati: Ridefinimi I kufijve do të sillet paqe mes Kosovës dhe Serbisë

Bashkimin kombëtar e kanë qëllim të përbashkët, por lëvizja Vetëvendosje dhe Lëvizja për Bashkim nuk pajtohet me shkëmbimin e territoreve. Kryetari i Vetëvedonsjes Albin Kurti thotë se territoret nuk janë mall që bëhen pazare. Ndërsa kryetari I Lëvizjes për Bashkim Valon Murati, thotë se shkëmbimi i territoreve apo siç e quan ai ridefinimi, mund të sjellë paqe midis Kosovës dhe Serbisë./21Media