Birra Prishtina dhe ujë Rugove tani edhe në Zvicër

Birra Prishtina dhe ujë Rugove tani edhe në Zvicër

Prodhuesit kosovar gjithnjë e më tepër janë prezent në tregjet e Evropës dhe kjo duhet të mbështete nga institucionet e vendit Kështu u tha me rastin e nisjes së dërgesave të prodhuesve Birra Prishtina dhe Ujë Rugove për tregun zviceran. Nga zëvendëskryeministrit Ramiz Kelmendi kjo u vlerësua si rezultat e politikave fiskale që mbështesin prodhuesit vendor./21Media