Gacaferri: Mbështetja e Qeverisë ndihmë e madhe

Gacaferri: Mbështetja e Qeverisë ndihmë e madhe

Kryeministri Ramush Haradinaj u ka dhënë mbështetje prodhueseve, përpunuesve dhe kompanive të vendit. Gjatë një vizite në rajonin e Pejës, kryeministri Haradinaj tha se qeveria është përcaktuar që kompanive vendore t’iu japin më shumë siguri./21Media